Política de venda, entrega, anul·lacions i devolucions

Política de venda

L’acceptació de la compra mitjançant la confirmació de la comanda implica que s’accepten les següents condicions, que regiran la relació entre vostè i Lleonard Muntaner, Editor S.L.

Per resoldre qualsevol dubte que sorgeixi sobre aquestes condicions, posam a disposició de l’usuari el correu electrònic comandes@lleonardmuntanereditor.cat.

Amb l’acceptació del contracte l’usuari declara que disposa de capacitat per a contractar, d’acord amb la normativa espanyola vigent, i que ha llegit i accepta expressament totes i cadascuna de les presents condicions.

1. Descripció i preu

A la pàgina de cada producte se’n descriuen les característiques. Si desitja alguna informació més detallada d’un llibre, pot sol·licitar-la per correu electrònic a comandes@lleonardmuntanereditor.cat.

El preu de cada producte inclou l’IVA.

2. Procediment i mètode de pagament

L’adquisició de llibres a través de la web de Lleonard Muntaner, Editor s’efectuarà seguint els següents passos:

a) En entrar al llibre que es desitgi comprar, cal prémer la casella «Afegeix a la cistella». La quantitat que li sortirà per defecte és d’UNA unitat. Si desitja comprar més d’un exemplar del llibre, podrà fer-ho augmentant el número d’exemplars des de la icona de la cistella de compra. Podrà comprar un màxim de 5 exemplars d’un mateix llibre.

b) En clicar damunt la icona de la cistella (ubicada a la dreta del menú) es desplegarà una finestra amb la informació dels llibres que té dins la cistella, la quantitat d’exemplars de cada llibre, el PVP individual i el subtotal.

c) Si volem finalitzar la compra i procedir a fer efectiu el pagament, cal clicar “Vés a caixa”. Aleshores serem dirigits a la pàgina en què l’usuari ha d’introduir les seves dades per efectuar l’enviament del producte, així com les dades per dur a terme el pagament.

d) En haver acceptat els termes i les condicions de pagament, sereu redirigits a la plataforma de pagament.

El mètode de pagament que s’estableix per defecte a la web és mitjançant targeta de crèdit o dèbit a través de la passarel·la de pagament integrada de Banc de Sabadell.

Així, en haver emplenat les dades de la targeta que li sol·licitin, automàticament es carregarà l’import en el compte.

El nostre servidor li garanteix la privacitat de les dades que ens transmet. Aquesta privacitat s’aconsegueix mitjançant el protocol HTTPS, xifrant les dades amb SSL (Secure Socket Layer).

e) Un cop efectuat el pagament rebreu al vostre correu electrònic la confirmació de la comanda.

f) En cas d’haver-se efectuat un càrrec indegut a la targeta emprada per a la compra, cal que ho notifiqui a Lleonard Muntaner, Editor per tal de poder dur a terme les gestions oportunes.

3. Mètode d’enviament

En el cas de totes aquelles compres en què s’hagi escollit l’opció d’enviament «Tramesa amb ports gratuïts», Lleonard Muntaner, Editor efectuarà l’enviament (sense opció de seguiment) a través de Correus. Els llibres s’enviaran amb la protecció adequada, principalment dins sobres de bombolla, en els quals constarà l’adreça postal de l’usuari i el logotip de Lleonard Muntaner, Editor.

En el cas de totes aquelles compres en què s’hagi escollit l’opció d’«enviament urgent», amb un cost de 7,90 euros, Lleonard Muntaner,

Editor efectuarà l’enviament a través d’una agència de transport urgent. Els llibres s’enviaran amb la protecció adequada, principalment dins sobres de bombolla i, al seu torn, dins un sobre de l’agència de transport on constarà l’adreça postal del comprador i el telèfon de contacte d’aquest.

Només s’accepten enviaments nacionals.

Política d’entrega

En el cas de totes aquelles compres en què s’hagi escollit l’opció d’enviament «Tramesa amb ports gratuïts», l’entrega s’efectuarà a l’adreça indicada pel comprador a través del servei postal de Correus (sense opció de seguiment del paquet). Tot i així, el servei de Correus pot estimar oportuna l’entrega de l’enviament a l’oficina més propera a causa del pes o del volum del mateix. El termini d’entrega d’aquesta opció d’enviament serà d’un màxim de 10 dies laborables a comptar d’ençà que s’efectuï el pagament.

En el cas de totes aquelles compres en què s’hagi escollit l’opció d’«enviament urgent», l’entrega l’efectuarà un repartidor de l’empresa de missatgeria urgent contractada, el qual entregarà en mà el paquet i, en cas que el comprador no sigui a l’adreça indicada en el moment de l’entrega, s’hi posarà en contacte per telèfon per tal de concertar l’entrega. El termini d’entrega d’aquesta opció d’enviament serà d’un màxim de 3 dies laborables, a comptar d’ençà que s’efectuï el pagament.

Política de devolucions i anul·lacions

En cas que un producte arribi al client romput o en mal estat, Lleonard Muntaner, Editor S.L. el substituirà per un altre en bon estat. Tot plegat sense despeses addicionals per al client.

Acceptarem les anul·lacions de qualsevol comanda sempre que encara no l’haguem enviada. Per anul·lar la comanda el client haurà d’enviar un correu electrònic a comandes@lleonardmuntanereditor.cat indicant el número de comanda que vol anul·lar.

Per a qualsevol reclamació o consulta es pot posar en contacte amb Lleonard Muntaner, Editor S.L. al telèfon 971 25 64 05 o al correu electrònic comandes@lleonardmuntanereditor.cat.