Política de privacitat

Responsable del tractament de les dades

El titular i responsable del tractament en els termes de les Lleis de protecció de dades vigents i, en concret, del Reglament 2016/679 Europeu de Protecció de Dades Personals (RGPD), és Lleonard Muntaner, Editor, S. L., amb domicili al carrer de Joan Bauçà, 33, 1r, 07007 Palma (Mallorca, Illes Balears), NIF B07662059, telèfon +34 971 25 64 05 i correu electrònic editorial@lleonardmuntanereditor.cat.

Finalitat del tractament de les dades

Lleonard Muntaner, Editor tractarà les dades de l’usuari, manual i/o de forma automatitzada, amb les següents finalitats:

  • Gestionar les comandes fetes pels usuaris a través de la pàgina web.
  • Enviar periòdicament comunicacions electròniques sobre serveis, notícies i esdeveniments relacionats amb la nostra activitat professional, tret que l’usuari s’hi oposi o revoqui el seu consentiment.
  • Gestionar i respondre consultes, dubtes o reclamacions dels usuaris.

Temps que conservem les dades personals

Les vostres dades personals es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per mantenir la finalitat del tractament, o mentre calgui conservar-les per motiu d’obligacions legals.
Quan ja no sigui necessari conservar-les, se suprimiran sempre amb unes mesures de seguretat que en garanteixin la seudonimització o la destrucció total.

Comunicació de les dades a tercers

Les vostres dades són tractades exclusivament per Lleonard Muntaner, Editor, S.L. i no seran comunicades a tercers sense consentiment previ de l’usuari.

Drets de l’usuari

L’usuari té el dret a l’accés, rectificació i supressió de les seves dades i a la limitació o oposició al seu tractament, així com el dret a retirar el consentiment en qualsevol moment i a presentar una reclamació davant l’autoritat de control (agpd.es) si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent.